Sommarkvällen blev trevlig :)


 
13.00

Nu har jag nyss väckt syster.. Hoppas på att hon kliver upp snart för det är så ensamt och tråkigt själv! Mamma var inte hemma när jag vaknade.. Hon är nog hos Micke skulle jag tro ^^ Ska ut nu snart så det är bäst hon kliver upp och fixar sig :)

Igår var vi på sommarkvällen i Gävle.. Riktigt trevligt! :) Vi såg Alcazar och babsan eller vad han nu heter.. Killen som klär ut sig till tjej.. Bra var de iaf :) Åkte bussen in, sen kom Matte och Magnus och hämtade oss :) kan man bli mer snällare än Matte eller? Nej, precis.. (: Hihi, åt på donken också och träffa massa folk jag inte träffat på väldigt länge :) Kul! Kom och tänka på alla gamla minnen då :) ♥




Rättvik, crusing :)



14.56

Nu har jag nyss badat och ska snart fixa mig lite :)
Igår var jag till Rättvik med Madde, syster, Magnus och Matte :) Var trevligt! Fick stå i bilkö tre timmar innan vi kom in till stan.. Och när vi väl var inne i stan skulle vi åka hem igen! Fullt ös medvetslös kan jag lova för väldigt många.. När jag själv var nykter tyckte jag det var hemskt då man mest hörde polissirener eller hur det stavas och fulla människor överallt och kunde knappt gå utan att ramla för det var ölburkar och sånt ÖVERALLT på backen. Men men.. Kul var det! :)

Kollade ju föresten på husen igår med.. Vackra var dem båda två, men ska jag vara ärlig så vet jag inte vad jag tycker :) Det visar sig helt enkelt då allt är upp till Micke!

Ikväll blir det nog sommarkväll i Gävle.. Vi får se! Syster kanske skulle grilla med några vänner och då ska jag också göra det isf och vara med :) Kan bli massa mys och trevligt! Liten tjejkväll sådär :) Men men.. Skriver mer sen för just nu vet jag inte alls vad jag ska göra.. Liite sugen på sommarkväll med en kall cola ;)

Var föresten ut i skogen häromdagen och plockade blåbär.. Så idag ska jag rensa blåbär och baka blåbärspaj! :) Älskar plocka blåbär bara för dem är så hiimla goda! :) Hihi, Ska nog ut och göra det i helgen med om jag får tid för jag vill ha blåbär och pannkakor! :) Älskar skogen! Speciellt när man stängt av telefon och inte behöver bry sig om nånting alls! :)



Kollar på hus nu istället för sommarstugor :)



20.45

Imorgon ska vi kolla på hus som vi alla är lite sugna på! :) I kungsgården, så det är inte så långt från Sandviken.. Får väl se hur det blir, om det blir sommarstuga eller året om hus.. Inte bestämt än har jag för mig :) Hihi, Kommer iaf lite bilder på husen vi ska kolla på imorgon. Det är året om, men det syns väl rätt bra på bilderna skulle jag tro :) Kommer lite bilder från båda husen.. Orkar verkligen inte lägga in allihopa för det är så hiiimla många, men men.. Ni får veta mera imorgon om vad jag tycker och sånt! :) Måste ju se hur det ser ut i verkligeheten och området!

             



Shoppat lite, sen blev det Sibylla!



19.43

Usch vad jag somnade sent inatt. Vid 04.00 - 05.00.. Hade gett mig fasen på att inte gå och lägga mig före mamma eller syster och det gjorde jag inte heller! Syster gav upp först vid fyra :) Jag är verkligen ingen kvällsmänniska och somnar gärna före tolv och kliver upp i tid ist, men det vet dem närmsta x) Bra trött var jag inatt iaf :)
Klev upp vid tolv idag, duschade och sminkade och grejjer sedan åkte jag, mamma och syster ner på stan en sväng! :)

Köpte:
2 Par tights 
2 Par trosor
4 Bh:ar
1 Klänning
1 Dove bodylotion (ÄLSKAR! Den borde ni testa ^^)
1 Loreal Paris, Studio Hot Straight
1 Dove deoderant
1 Hårspray

När vi kollat lite kom Micke ner på stan och då åkte vi vidare till Sibylla och åt mat där! :) Blev minimål.. Usch så gott! :) Inte ofta vi äter ute, så ibland kan man unna sig det tycker jag :) 
Ikväll tänkte jag göra massa saker så vi får se om jag hinner med det och har orken. Det visar sig helt enkelt :) Ska iaf unna mig ett varmt skumbad ikväll med massa tända ljus och bara ligga och inte tänka på nååånting alls! :) Släppa allt för en halvtimme och bara tänka på mig själv! :) 
Ska förmodligen träffa Isabelle ikväll också.. Var länge sen och så roligt jag har med dig! Ända vännen jag kan prata med allting om! Helt crazy, men sjukt skönt att kunna prata med någon ibland som förstår!  
Slänger in lite bilder på köpandet idag också så ni får se! Blev fyra bh:ar men jag har bara bild på tre för min syster har en på sig! :) Dock lite dåliga bilder, men som sagt. Har ingen bra kamera! :) Det får duga ändå..

     










Jäkla skitväder..



20.42

Hatar det här jäkla skitvädret.. Kan det inte bara sluta regna och bli sol så man kan vara ute och bada och sola? :o Jag vill bli brun igen! Börjar ju försvinna :(
Idag var jag och köpte fyra bh:ar.. Dock var bara en till mig och dem andra tre till syster. Köpte en mammabh :) Väldigt skön och satt perfekt! Skulle kunna tänka mig att bära den hela tiden! Hihi, helt underbart skön! :)
Bakade chokladtårta idag också. Jäkligt god blev den! :D Blir att göras flera gånger nu när man testat sig fram till det perfekta receptet! ;) Haha.
Varit en bra dag förutom regnet då. Men det behövdes ju! :) Åska och regn! Jag hoppas på sol nu veckan som kommer! :) Vill kanota mera! Åka till den underbara ön vi hittade och tälta över där! :) Dock inte bra för min rygg, men vad gör man? :)
Imorgon har jag mycket planerat :D Får hoppas på att det blir som jag vill och att jag hinner med allting ;)

Bebis sparkar vaaarje dag nu så hela magen guppar! Haha, fast mest när jag ligger och tittar på film eller nåt med tanke på att den vaggas ju typ när jag går! :) Helt underbart kan jag lova.. Och vågen bara stiger, men för engångsskull känns det faktiskt underbart att gå upp i vikt! x) Hihi, Bebis väger ju nästan ett halvt kilo nu hon också så :)





Äntligen fredag :)



17.14

Äntligen fredag säger jag bara! :) Hihi, fredagsmyyyys :D
Vaknade rätt sent idag, men var pigg när jag vaknade så då blev det smink och fix, sen städade jag ihop på rummet och i köket och sånt som måste göras! :) Sedan hängde jag tvätten och vek lite så nu har man rena kläder igen! Ingenting som är smutsigt nu och det är såå skönt! Ikväll blir det sova med helt nytvättade lakan och grejjer.. Finns inge mysigare :) Hihi.
Åkte på stan en sväng med mamma och syster.. Köpte blommor till Micke och en liten chokladask! :) Jättefin bukett tycker jag det blev iaf, men har tyvärr ingen bild! :)
Sedan handlade vi mat för jag hade bestämt att bjuda hit Micke på middag för han är så snäll och ställer upp jämt! :) Vet inte vad vi skulle gjort utan honom.. ♥
Blir flygande Jakob till middag eller hur det nu stavas, men det är typ bacon och kyckling och sånt. Massa gott kan jag lova! Var länge sedan vi åt det, och Micke har aldrig ätit det, så vi får se vad han tycker om de! :)
Men nu ska jag hänga sista tvätten, och fortsätta med maten och sen vänta på Micke så man får äta! :) Hihi ♥



Barnvagn :)



18.54

Nu har jag nyss ätit mat :) Jättegott blev de! Hihi, så nu är jag mätt och belåten! :)
Ikväll blir det massa mys med Ben and Jerrys glass och film! :D (Osäker på stavning) Finns inge godare än Ben and Jerrys! :) I love it! Får tacka pappa för det, eftersom jag fick det av han för jag hade namnsdag igår! :) Hihi ♥
Var på stan fram och tillbaka idag också.. Roligt värre :) Imorgon blir det nog också stan, om inte Valbo! :)

Har föresten köpt barnvagn! :) Tänkte slänga in en bild eller två så ni får se hur den ser ut. Dålig kvalite på bilderna, men det är för jag inte har nån bra kamera! :) Åkpåse, regnskydd, skötväska, myggnät och massa sånt man behöver med :) Jag tycker själv att den är jättevacker och sööt ♥ Svart och lite rutig.. Tack mamma och Micke! Hihi, Mest Micke som ställer upp så mycket! ♥

  



Trött och kissnödig :) Haha



11.21

Vaknade för ett tag sen.. Klev upp imorse vid sju också för jag var så kissnödig, men somnade om :) Kissar gör jag ju HELA tiden.. Jobbigt kan jag lova, men vad gör man? :)
Nu ska jag skriva lite i en bok jag har.. Ska klara det den här gången :) Haha.. Börjar NU! Ni vet inte vad jag pratar om men det behöver ni inte veta heller :) Hihi, Lite hemlisar får man ha!
Undra vad det blir idag då? Inte så mycket kan jag tänka mig.. Ska väl tvätta upp det sista, och vika det som blivit torrt nu, sen får vi se :) Blir nog ett bad senare.. Så sköönt :) Skitryggen gör förbaskat ont idag igen.. Som vanligt. Varenda jäkla dag.. Svårt att sova på nätterna för det gör så ont.. Hatar min rygg! :) Men men.. Det blir nog bättre, som med allting annat.. ♥



Heelt underbar morgon :)



11.49

Nu har jag nyss badat och ska snart klä på mig :) Igår blev det inge städ eller tvätt så det får bli idag istället :) Hade inte ont i ryggen när jag vaknade och det var heeeelt underbart kan jag lova! :) Så idag blir det städa för imorgon kommer väl ryggverken tillbaka igen :/ Sen får vi se vad det blir.. Mamma och jag hade planerat att städa köket idag, så det kanske blir av också :) Städa kylskåpet, och skafferiet och sånt..
Ikväll får vi se vad som händer.. Kanske dyker upp nåt roligt :) Haha
Jag tycker föresten att det börjar smälla till på magen nu och synas rätt bra.. Vilket vi tycker är sådär då, med tanke på att jag inte får på mig mina byxor längre :) Haha, Men det är hur gulligt som helst ändå :) Tur jag fick byxor av pappa så jag åtminstone har ett par jag kan ha, men ska nog köpa nya till helgen! :) Då blir det nog Valbo.. ♥

Glaaaaad och lyyyyycklig :)

Mal, har blivit en Melk :) <3



17.23

Nyss kommit hem från lite storhandlande :) Åt mat också.. Blev korv med bröd idag.. Mums! :) Hihi
Nu står det klart att Mal är en Melk.. Hur gulligt som helst! :) Haha, Tur att Micke märkte kulorna i tid.. För hur kul skulle det vara och heta Malin när man är kille? :) Melk var föresten här på besök i helgen och det är alltid lika trevligt :) Han har sovit och gosat med mig hur mycket som helst! :) Hihi, Han bara ääälskar miiiig :)
Bild på Melk kommer såklart också! :)

Söt va? :)  ♥



 











Jäkla skitrygg! Nu får de ta och bli bättre..



14.48

Somna sent inatt. Carro, Jag och Mamma såg på en film inatt som var rätt bra :) Den slutade vid tre, sen spelade jag och syster lite så vi la oss vid fyra kanske? :) Hade väldigt ont i ryggen igår, och inte blev det bättre idag heller som jag hade hoppas på! Måste göra nåt åt detta.. Kommer få nå fel om jag ska ha såhär ont i ryggen hela tiden! :)
Idag har jag inte hunnit gjort så mycket. Lade mig i badet, sen klädde jag på mig och vilade lite med tanke på ryggen! Hjälpte även mamma med att plocka ut och in i diskmaskinen.. Kändes inte som om det var så bra för ryggen, men det får gå. Man måste ju hjälpa till ibland när man har en syster som bara ligger och sover! :)
Snart ska vi ut och handla lite, sen ska jag hem och fortsätta städa rummet så det blir lite ordning och reda iaf! Hatar när det är såhär stökigt som jag har det nu, men mamma min ska hjälpa mig lite! Inte kunnat gjort så mycket heller för ryggen så jag skyller på de.. Sen blir det nog film hela dagen och försöka träna upp ryggen! Några övningar jag ska börja göra varje dag så vi får hoppas på att det blir bättre! :) Ordet ryggen kom upp mycket nu märkte jag men så får de vara! :) Haha

Nu ska Jag, Mamma, Micke, Syster och min sparkande bebis åka och handla! :)



Helgen var väl hyffsat bra :) Trött idag..



19.34

Helgen har varit bra! :)

Fredag: Idag gjorde jag inte så mycket.. Var hemma och sov länge, sedan åkte jag och Danne till hans mormor.. Där åt vi jättegod mat och glass :) Fick hundra kr också. Haha, snäll är hon! :) Sedan åkte vi hem till mig igen för att hämta kläder och sånt för vi skulle sova i gäststugan hos hans mormor :) Var ner på stan en sväng också föresten och kollade lite.. Hittade en jättesöt tjocktröja.. rosa, till nyfödda barn som jag bara måste ha.. Blir nog att köpa den på Måndag :) Även täcke för 99:- och två kuddar för 99:- hittade jag för det var rea. Blir att köpa det med! Eller jag vet inte än, men skulle vilja det! Två täcken och fyra kuddar. Blir inte dyrt :) Rea tycker vi om! Var inte rea på den lilla tjocktröjan, men den var inte fasligt dyr heller :)
 

Lördag: Vaknade hyfsat tidigt.. Åt frukost sen duschade vi :) När vi stog i duschen kom Fredde och skulle städa bilen och fixa massa så när vi klätt på oss och det, så tittade vi på och pratade lite med honom :) Han hade föresten namnsdag idag! :) Grattis på de! När Fredde var klar fick vi skjuts av honom hem till mig och då somnade jag en liten stund för huvudvärken :( Sen åkte vi ner på stan och tog ut pengar åt syster.. Köpte glass också :) Massa gott kan jag lova! :) Senare kom det lite folk.. Det blev, Jag Danne, Syster, Mamma, Micke, Sanna och Fredric.. Åt thaimat, vilket var hur gott som helst! Åt så jag höll på att spricka :) Blev fyra små rätter.. Hihi, Senare när vi ätit och dem andra druckit lite öl och sånt, åkte vi ner tíll Sörtutt och badade allihopa :) Var jätteskönt i vattnet! Två av Sannas kompisar var med och badade också.. Dem hette typ Sanna och Linn om jag minns rätt :) Var trevligt tycker jag.. Alla utom Micke den lilla badkrukan badade.. Hihi!


Söndag: Idag har det bara varit slappdag.. Inte gjort ett skit typ, men såna dagar får man också ha tycker jag :) Haft himla ont i ryggen och armen idag igen.. Jag måste ha legat konstigt med armen eller nåt inatt ^^ Ska väl gå ut och gå promenad med syster eller nåt senare om inte ryggen tycker annat :) Eller kanske film? Känns inte som jag kommer orka nåt speciellt idag, så vi får se vad vi hittar på hon och jag. Danne åkte föresten hem idag ^^

November ♥ ♥ Längtar!



Kollat på stugor mest hela dagen :)



20.09

Dagen har varit bra :) Vaknade sent.. Vid elva tror jag väl, sen fick jag skjuts ner på stan av Magnus för jag var tvungen att ta ut pengar så mamma blev glad och fick sitt efterlängtade kaffe! :) Bankomaten här funkar ju inte för någon förstört.. Tog sedan bussen hem, där mamma mötte mig på ica så vi kunde köpa kaffe och lite fikabröd! :) Pratade lite med pappa också. Han jobbade och var stressad som alltid.. Haha. Sen kom Micke och då åkte vi till Valbo för att kolla en stuga.. Den var verkligen fin! :) Sedan åkte vi till Gävle och gick på lite affärer.. Åkte sedan till Bergby för att kolla en till stuga som absolut inte var lika trevlig! Usch, vad jag inte tyckte om den.. Men en i hamrångis som vi ska titta på imorgon var fin.. Utvändigt iaf, men då var det ju nästan inga sovplatser :( Bilder på den kommer imorgon när vi tittat :)
Nu är jag hemma, och ska ta ett varmt bad. Så skönt att bada och ta det lugnt en stund :) Sen ikväll får vi se vad som händer.. Blir väl film eller träffa kompis :) Hihi

Lite bilder på stugan i Valbo kommer nu. Den var underbar! :) Lika fin utvändigt som invändigt :) Hihi, och inte långt till buss, stan, affär men ändå lugnt och stilla och man känner man får vara ifred. Svårt att förklara men ni förstår nog :) Det är två gäststugor som man kan sova i och sånt, och en "huvudstuga" eller vad man säger :) Skönt med fler än en stuga tycker jag! När det kommer massa folk och ska sova kvar och det :)


     



Tre djupa andetag..



23.40

DRA ÅT HELETE! Så känner jag just nu och har bara lust att göra nåt jävligt dumt.. Nu tänker jag ta tre djupa andetag och släppa skiten..!! Ni är inte värd ens en liten tanke!
Vet att imorgon när jag vaknar är allt som det ska igen och jag är inte ett dugg förbannad, ledsen, besviken eller sårad.. Så är det alltid :) Haha!

Grattis storebror Daniel! 22 år idag!  ♥ Tänkt på dig hela dagen! :)



Underbar natt :) Hihi <3



10.02

Har nyss vaknat.. Sovit som en stock inatt.. Jätteskönt kan jag lova :) Igår tittade jag på film med syster och myste med henne lite :) Alltid lika trevligt för vi gör inte så mycket tillsammans längre.. Men snart blir det mer! :) Hihi, Såg på Ice age 3 och den var verkligen bra. Jätterolig! :)
Inte haft ont på hela natten och imorse när jag vaknade kändes det hyfsat bra :) Orolig blir man, men det är kanske inte så konsitgt om det gör ont, efter allt som händer i magen..
Idag har jag inget planerat... Ska bara vara hemma och vila ryggen tror jag så det inte blir sämre för jag känner att när jag böjer mig och det, så blir det värre.. Inge mer bära tungt för mig eller nåt! :)
Nu ska jag dricka te, så får vi se vad dagen har att erbjuda.. Ska iaf ta det lugnt tills jag blir bättre i ryggen. Kanske ta ett varmt bad, med tända ljus och någon bok :) Hihi.

Jag älskar dig, bara dig  ♥



Har sjukt ont.. Och är orolig :(



20.23

Har så sjukt ont och haft det hela dagen och igår.. Inte kunnat sovit en blund inatt :( Får hoppas på att det blir bättre och att inget händer dig sötnosen min ♥ Blir väl tester och sånt imorrn om jag inte måste åka in akut :/
Sen är jag lite orolig för Dig.. Att du ens håller på med sånt förstår jag inte.. Du är så himla dum.. Fattar du inte att jag blir orolig när du gör som du gör? Väx upp och ta tag i allt innan det är försent! Jag vet att du klarar det! Du har aldrig riktigt funnits där för mig när jag behövt dig, men nu går det bra att komma till mig när du har det svårt? Det handlar om att ge och ta men eftersom jag bara vill alla väl så kommer jag finnas här för dig om du behöver mig dum som jag är egentligen.. Det finns något gott i alla personer och vi är alla lika mycket värda! Men det är så irriterande att ge så mycket och inte få något tillbaka.. Du har verkligen satt dig i skiten och endast du kan göra något åt det! Skärp dig säger jag bara!



Illamående.. Lite bilder på min älskling <3



15.08

Igår var vi och kollade på en sommarstuga.. Den var jättefin med bastu och allting, men inte riktigt våran smak med tanke på att den var lite mycket in i skogen och långt från badplats.. Ska man ha sommarstuga ska det ju vara nära en fin badplats :) Blev bjuden av pizza igår också av Micke.. Mycket gott kan jag lova, men starkt som fan :) Lämnade också en sista kattungen hos Ante i Järbo för han ville ha den.. Skönt att få iväg katten :) Hihi,

Idag vaknade jag sent.. Inte mått bra alls, har kräkts också.. Vaknade först vid nio, tio sen somnade jag om för jag var så illamående. Får hoppas på att det går över :)
Idag har jag inte så mycket planerat för jag mår inte så bra.. Ska bara ta det lugnt och sova och kanske ta ett bad med tända ljus och sånt om det blir bättre i magen :)
Annars mår jag bara bra.. Försöker se allt positivt och älskar mitt liv just nu :) Hihi, Finns inge bättre! I veckan ska jag ut med mamma min och kolla på barnsaker.. Mycket man behöver så bäst att börja i tid så man har råd med allt :) Nu vet jag ju också att hon mår bara bra, för jag har hört hjärtljuden och varit på ultraljud och sånt och allting såg verkligen bra ut :) Helt underbaaart! ♥ Kommer bli den mest underbaraste flickan ♥ Lite bilder på sötungen kommer också :) Dem är inte så bra för jag inte har nån bra kamera nu, men det får duga :)

     



Barnmorskan idag :) <33



13.10

Idag var jag till barnmorskan :) Gick jättebra.. Fick höra dem underbar hjärtljudet på den lilla prinsessan :) Hihi, var mysigt! Blev även stucken i fingret för att se om jag behövde järntabletter, men det behövde jag inte än och tur är de för jag tycker inte om och proppa i mig nå tabletter, men på nästa möte skulle jag få dem :) Fick även papper, som jag ska lämna in så fort som möjligt på försäkringskassan.. Ska väl dit nästa vecka nån gång och lämnat, om jag inte springer in fram och tillbaka idag redan :) Ska ju ändå ner på stan.. Annars har det inte hänt så mycket.. Varit i Järbo hos Magnus med massa folk.. Roligt roligt.. Idag ska jag bara vara hemma. Får nog besök av hjärtat :)
Ne, nu ska jag duscha och fixa mig ordning sen åka ner på stan och köpa hemlis till mamma min tror jag för hon är den bästa :)
Skriver mer senare eller imorrn :) Hihi ♥ Skulle ju föresten lägga in bilder på kläderna jag köpte, men hittar inte sladden dum som jag är. Blev iaf en tjocktröja, tre linnen, mjukisbyxor, tre klänningar, strumpor och trosor, och lite hårprodukter som behövs :) Har säkert glömt nåt, men så fåre vara :)

Jag är lyckligast ♥



Go och glaa =)



16.56 Tisdag

Idag har jag varit på stan och grejjat. Köpt massa nya kläder och sånt :) Hihi, bild kommer sen för jag har ingen sladd med mig hit till kameran :) Snart blir det mat. Ska äta kött och potatisgratäng och sallad! Mums :) Hihi, Igår var jag också på stan och shoppade lite.. Det är alltid kul. Lagade även tacos :)
Imorrn är det planerat att vi ska fika med Anna och Sara på stan. Ska bli kul :) Saknat dem!

Du gör mig glad gubben :) Snart träffas vi ♥ Imorrn åker jag hem (:



Nybadad och ska snart dricka te och ta en macka :)



11.45

Nu har jag nyss badat. Var jätteskönt kan jag lova! :) Snart blir det dricka te och ta en macka.. Lite frukost :) Hihi, Sen ska jag fixa håret sminka och gå ner på stan :) Ska träffa pappa på stan sen ska vi nog upp till HH eftersom det är ett måste när man är här och dricka chooklad :D Hihi, ska kolla på ett par byxor också eftersom mina börjar bli för små.. Får knappt igen byxorna :( Ringde barnmorskan idag också och bokade om tiden. Fick en tid på morgon på Fredag ist :) Ska lyssna på barnets hjärtljud då! Ska bli underbart :) ♥
Ikväll blir det nog sitta hemma och se på film eller nåt.. Kanske ta en kvällspromenad för det har jag faktiskt gjort dem flesta kvällarna nu.. Det är så skönt :) Funderar på att sola solarium också, men vi får se hur det blir med den saken.. Jag flagnar och inge brun längre känns det som :( Men men..
Ska klä på mig nu och sen sätta mig på balkongen och dricka te :)



Sundsvall, Härnösand :)



Fredag 17.00

I Måndags var jag på ultraljudet, och det gick så bra så, och barnet mådde bara bra :) Ska få en dotter, en liten prinsessa :) Hihi, Ska bli underbart.. Längtar! Tror det kommer gå bra med tanke på att många stöttar mig, som mamma och syster och några underbara vänner :) I Tisdags åkte jag till en vän och var där och och åkte sedan hem på Onsdagen.. Åkte direkt till tåget då i Gävle med syster för nu är vi uppe i Sundsvall :) Gick på gatufesten och det ska vi göra idag med! Träffade småkusinerna Anna och Sara som inte är så små längre.. Dem har blivit stora! :) Hihi, kommer ihåg när dem knappt kunde gå! Tiden går så fort :) Lånat lägenhet föresten så syster och jag är själva.. Det är jätteskönt med tanke på att vi aldrig får vara själva och mysa och ha roligt ^^ Uppskattat kan jag lova!
Imorgon ska syster och jag på gatufesten igen på dagen och gå på tivolit var det tänkt.. Vinna en söt liten nalle :) Haha, och kanske gå ut och äta nåt gott! Ska träffa Anna och Sara där igen och kanske att vi sover kvar där en natt :) Träffas ju inte ofta så men vi får se hur det blir med den saken :)
Ska försöka skriva mer imorgon.. Inte kunnat skrivit så mycket med tanke på att jag inte haft tillgång till dator :) Men men.. Är det sommar så är det.. Orkar inte bara sitta inne och blogga då utan är hellre ute i solen och myser :)

Happy face  =)  <333



RSS 2.0