Ockelbomarknaden idag :)



20.21

Idag var jag på Ockelbomarknaden :) Köpte typ ingenting, men jag hittade ingenting heller så. Bara massa söta barnkläder, men det får jag vänta med! :) Hihi, Vi köpte langos, och dricka och sånt istället. Var så jäkla varmt så jag trodde jag skulle dö.. Svetten bara rann :) Haha, frächt NOT i Know!
På vägen hem stannade vi och badade. Jag bara gick rakt i och det var så himla sköönt! :) Var mycket varmare i vattnet igår, men så himla skönt idag efter att ha gått på marknaden :) Stannade där ett litet tag sen skulle jag hem och laga mat men det var bara jag som var hungrig så jag tog två hårdbrömackor bara ^^ Får se vad jag gör ikväll.. Har inte bestämt mig än :) Kanske bara stannar hemma och tar det lugnt också :) Sköönt det med ibland!
Imorgon blir det efterlängtade ulraljud! :) Längtar längtar längtar, men nu är det inte långt kvar! :) Har inte bestämt mig än om jag vill veta könet eller inte men det visar sig ^^ Hihi, har gått halva tiden nu ungefär.. Känns som igår det hände. Förstår inte hur tiden kan gå så himla fort! :) Får se vad morgondagen mer har att erbjuda! :) Går nog på stan en sväng och fixar lite om det är fint väder och kanske badar imorgon också :) Hörde att det skulle bli åska idag, men så blev det inte. Skulle vara skönt med lite regn ändå och åska! Är så himla mysigt! :) Hihi, men men.. Nu ska jag kolla hur bussarna går :) Haha ♥

JAG ÄR LYCKLIGAST! :) ♥ Och jag älskar min mamma över allt annat på denna jord! :) Hihi, var bara tvungen!



Sommar, sommar, sommar! :)



22.30

Igår var jag, Carro, Micke och mamma till Gävle och fixade lite saker. Var även in på City gross vilket är ett måste för det är nästan bara där det finns vanilla coke! I just love it! Så jäkla god! :) Favvis! Köpte även två bikins häromdagen, eller vi fick varsin av Micke och en av mamma vilket var väldigt snällt för vi hade beslutsångest vilken vi skulle ta så det blev båda! :) Väldigt snygga! Hihi, sen åkte jag och syster och solade på hedåsbadet. Var för kallt i vattnet för att vi skulle hoppa i! Satt på bryggan och drack öl gjorde syster och jag fick piggelin! :) Hihi, trodde jag skulle brinna upp! Sen blev det grilla med familjen :) Mysigt värre!

Idag har jag mest tagit det lugnt! Var seg idag efter denna värme. Solade massa på förmiddagen sedan lagade vi mat och åkte ut och badade i Öjarn tror jag det stavas! :) Simmade och badade som en tok flera gånger sedan tog jag och Micke en sväng med kanoten till en jättevacker ö där jag vill tälta nån natt! :) Hihi, får se hur det blir med den saken :) Haft mysdag idag iaf och imorrn funderar jag på Valbo en sväng men vi får se hur det blir med de också :)
Nu ska jag nog slå på en film eller titta lite på tv:n. Tänkte lägga mig i tid idag så jag inte sover bort hela morgondagen! :) Jag blir så slut i kroppen när det är så varmt ute, men det tror jag är för jag dricker för lite vatten. Man behöver ju mycket när det är så varmt! :) Hihi
Saknar dig sötnos! ♥ snälla snälla snälla!! ♥

Blev bild på bikinisarna jag köpte också! :)





Liten översikt! Inte haft tillgång till dator :) Sköönt..



22.19

Åkte hem idag.. Var första dagen på länge. Har inte haft någon dator så jag har inte kunnat skrivit! :) Men ska börja göra det igen nu.. Lånat Emelies lägenhet så vi har bott där. I Gävle ^^ Har mest myst och hyrt film, lagat mat, tvättat och bara myst :) Var på kalas för Philip fyllde år också. Himla god mat fick man där kan jag ju säga! :) Haha, åt så jag höll på att spricka..
Igår åkte vi till Dannes stuga eller vad man säger och var där.. Fiskade! :) Och jag fick en snygging! ;) Hihi, Åkte ut och fiskade redan vid tre på natten för ingen av oss kunde sova.. Spelade kubb och sånt. Var roligt kan jag lova. Idag har jag bara legat i solen HELA dagen och myst med sötnos! :) Blev lite bränd, men jag brukar ALDRIG bli det, så jag blir förmodligen brun imorgon :) Hihi, hoppas kan man alltid! Det sista som lämnar en är hoppet..
Så kul när man ser vita linjen eller vad man säger efter allt solande! :) Badade massa idag också. Lisa, Amelia, Jag, Danne och Per badade.. Jag i först! ;) Hihi, Var riktigt varmt och skönt i vattnet!
Fick föresten se min sötnos bygga en flotte idag. Såg väl inte ut att gå skitbra kanske, men ajja :) Haha, Vågade iaf inte sätta mig på den.. Då hade han nog sjunkit! ;)
Annars så är allting bara bra.. Ultraljud på måndag! :) Guud så jag längtar.. Hoppas bara allting är som det ska! :) Tiden går fort när man har roligt! :) Skriver mer imorgon för nu ska jag se på film med min älskling Caroline! :) Hihi ♥

Bild på söta fisken jag fick! :) Haha





Bio och massa mys, blandat med lite tårar..



22.22

Idag ringde älskling och väckte mig vid elva, sen somnade jag om igen :) Jag blir alltid lite småsur när folk väcker mig.. Det märkte han nog ^^ Haha, När jag duschat och fixat mig åkte jag ner till rese och mötte honom! :) Sen åkte vi hem till mig så jag fick äta.. Blev makaroner och köttfärssås. Alltid lika gott! :) Haha, och nu har vi precis kommit hem från bion i Gävle.. Vi såg på baksmällan, och den var hur rolig som helst! :) Hihi, alla borde se den.. Snart blire nog film och mys eller nåt tror jag. Får se vad vi hittar på! :)
Började gråta och blev jätteledsen idag också.. Inte bra. Ganska pinsamt eftersom det var på bussen och när jag kom hem och när jag var med Danne ^^ Men men.. Så kan det vara! :) Tänker inte gå in på vad som fick mig att bli så ledsen och börja gråta men ändå.. Orka prata om det!
Fick ett otroligt fint armband av honom idag. Blev jätteglad för det! :) En bild på armbandet kommer såklart sen. Hihi, såå söött! :) Love it! ♥



Påväg hem.. Borta bra, men hemma bäst! :)



Söndag 14 Juni

Ja, idag åkte vi hem.. Hälsade på Mickes mamma en stund innan vi åkte. Fick en porslinblomma av henne som var otroligt vacker! Synd jag inte hade bild.. Jag som älskar blommor! :) Haha, När vi var klar där och kramat hejdå och allt så åkte vi vidare vill Vadstena och kollade.. Där var vi in i olika affärer och kollade på ett slott! Hihi, var mysigt att se och så otroligt stort! Kände sig jätteliten när man stod där inne! :) Gick in i en "gammal affär" eller vad man säger, där dem säljer gamla saker och konstigt nog köpte vi present till pappa där som vi ska skicka med posten imorgonbitti! :) Hihi, ingen bild kommer för då blir det ju ingen överaskning för honom! :) Där inne fick man se hur dem bodde förr i tiden och allt.. Jag tyckte faktiskt det var roligt. Man kunde köpa en Kalle Anka tidning från 1964? Tror jag att det var, men är inte säker på året men 3000 :- skulle den kosta :) Hihi, Sen åkte vi vidare. Stannade i Askersund igen. Där ville jag stanna! Hihi :) FÖR ALLTID! Och otroligt mysigt systembolag föresten. Aldrig sett så litet förtut, knappt så man fick plats att gå där inne :) Sen åkte vi vidare nånstans som jag inte kommer ihåg vad det heter och åt där. Blev donken, för det var planerat att vi skulle äta i Askersund först, men syster protesterade och skulle prompt ha från donken så hon fick som hon ville! :) Stannade i Gränna också och tittade på hur man gjorde polkagrisar. Hihi, var roligt det med. Köpte lite polkagrisar såklart, fast jag äter inte det, men det är ett måste när man är där! :) När vi åkte genom stan där såg man polkagrisaffären ÖVERALLT! Åkte inte långt alls, men såg 11 st polkagrisaffären på rak där dem kokade! :) Var tvungen att räkna! Hihi, Kom hem vid 21.00 nångång, och borta bra men hemma bäst så att säga! :) Hihi, vill göra om denna resa som var jätterolig! :) Hoppas på att sommaren fortsätter såhär för den fick då en bra start iaf! :)
Bilder igen! Knäppte ganska många kort under dessa dagar så nu har jag inge minne kvar på telefon snart :) Hihi, Blev på en borg vi såg uppe på kullen som stack ut lite i mängden om man säger så ^^ Sen på polkagrisaffärn, en av dem alla. Vi var in i två! Sen på "slottet" eller vad man säger. Var vatten runt om och det var synd jag inte fick med det, för det var det finaste med slottet och allt ju :( Men men.. Så kan det vara! :) Hittade en bild på google som får duga när vattnet syntes! :) FINT! ♥ Tycker jag :)


Kyrkan, och middag med Mickes syster och mamma!



Lördag 13 Juni

Idag var vi till en jättevacker kyrka! :) Hihi, Aldrig sett nån så vacker kyrka och hur det såg ut innuti! Gud, tänkte jag skriva, men det var verkligen sevärt kan jag lova! Mickes pappa ligger begravd där så vi hälsade på honom :) Var roligt att se och fint hade han det där också! :)
När vi varit där åkte vi och handlade mat till mig och Carro eftersom alla andra skulle äta sill och potatis som vi inte äter! :) Hälsade på Mickes mamma Britt som är 90 år, och gud vilken gullig "tant" eller vad säger man? :) För att vara 90 år så är hon otroligt pigg och ser ung ut! Trevligt var det :) Skulle vilja göra om det och träffa henne igen!
Solen kom fram idag, så vi spelar minigolf framåt kvällen och mamma vann -.- Men men.. Sommaren är inte slut än och jag ska vinna! :) Skyller på Stockholmaren som kom och störde mig när jag spelade! Fy för dem! -.- När vi spelat klart åkte vi till Ica och köpte cola, sen blev det film och mys i stugan :) Såg på Babel som gick på tv, som alla säger är så bra men det tyckte verkligen inte jag :) Hehe, alla har vi olika smak!
Roligt, roligt!! :D Jo, det är så att det finns ett ställe nära Mullsjö som heter Ruders Hagar. Ruders Hagar låter ungefär som jises anådas om man har samma betoning på dom... Om ni förstår. Så Ruders hagar är nu min systers nya svordom! :) Gud, så roligt jag hade åt det. Och "Haru hunne bunne hun?" Haha :) Skrattade tills jag grät! :) Och sen har vi ju Orudis som enligt Micke blir Soduko baklänges! :) Haha, Bra roligt hade vi :) ♥
Och bilder från denna dag med såklart! :) Bara bilder från kyrkogården och hur vackert det var inne i kyrkan. Och sen kunde jag inte låta bli och knäppa på lilla Simons som bara blev två år.. Sorligt tycker jag det är!





Var till Jönköping för lite shopping! :)



Fredag 12 Juni

Sov inte så skönt, med tanke på att jag är van vid min sköna säng hemma! :) Haha, Idag var vi iaf till Jönköping. Var en bit att åka, men inte såå fasligt långt :) Var himla kul kan jag lova, men trafikstopp! Var ju skolavslutning och student så man fick stå i bilkö hur länge som helst tills det var nån snäll som släppte förbi oss! :) Där vi var in och kollade på massa olika saker var det jättestort! Köpte tre par skor, och min älskade efterlängtade handväska som jag bara älskar! :) Köpte en vit så det ska passa till skorna och min nya klänning :) Hihi, lite lär det ju passa ihop och se bra ut!
Sen åkte vi tillbaka och myste i stugan och lagade tacos! Lagade mat och myste utan Micke eftersom han åkte till sin mamma och hälsade på. Han tänkte att vi ville vara lite själv vi tre tjejer och mysa och vara ensamma en stund och helt riktigt! Det ville vi :) Hihi, När Micke kom drack dem lite vin och vi myste bara. Fanns ju tv på rummet så jag och syster kollade på film och spelade kort och sånt. Var ner till stranden och kollade lite också. Helt underbart fint! :)
Lite bilder som vanligt från denna dag kommer också! :) Först på stugan vi bodde i, sen på skorna vi köpte och min älskade handväska! Som jag längtat! :) Och på badstranden, men det regnade och var tråkigt väder så bilden blev inte den bästa precis ^^ Sen bild på utsikten över Jönköping och Vättern.. Men som sagt. Inte så bra bilder när det regnade hela tiden men det får duga :) Blev en bild på mina skor också. Som jag också älskar! :) Haha





Askersund, var underbart! :) Resan dit..




Torsdag 11 Juni


Resan gick bra.. Började åka runt tolv :) Åkte nästan 9 timmar för vi kom fram till Mullsjö strax efter 9. Stannade i Askersund, och guuud vad jag blev förälskad i denna stad! Dit måste jag igen. Så himla vackert! :) Där åt vi.. Blev pizza :) Haha, och köpte 24 karat bladguld, och ädelstenar också i snäckbåten :) Var ett måste för hur kul är det inte med riktigt guld? Hihi, Mina örhängen jag har på mig nu är också äkta och gick på 600 :- Men väl behövligt kan jag lova! :) Innan vi åkte till stugan stannade vi i Habo och köpte mat och sånt. Köpte även en tialott och vann 10 kr ;) Fortsatt så fyra gånger så jag ska åka och köpa en till imorrn och hoppas på lite större vinst! :) Haha
Lite bilder från resan dit kommer också :) Först på stugan vi sov i... Jag låg under i våningssängen och syster bredvid! :) Göta kanal, och sen en jättesöt gul bil jag inte kunde låta bli att knäppa på! :) Haha, Och syster när hon var som sötast! :) Och bild på guldet och ädelstenarna jag och syster köpte :) Den är lite suddig, men ska fixa bättre bilder senare kanske :) ♥

asdgasdg
               


Nu blire packa.. Åker till småland! :)



19.32

Nu har min sötnos åkt hem :( Vi lagade mat.. Blev nuggets och ris idag! :) Gott kan jag lova.. Följde sen med honom till rese och vinkade av han där, eftersom jag ska upp tidigt imorrn! :)
Nu ska jag packa lite kläder och sånt sen blir det duscha och sova! Ska som sagt upp tidigt eftersom jag ska till Småland på semester.. Ser fram emot det faktiskt! :) MÅSTE bara köpa ny handväska.. Längtat länge nu :) Får se hur det går imorgon också.. Mår alltid illa när jag åker bil. Men jag hoppas på att det går bra! Har spypåsen redo! :D CYA!



Skolavslutning is the shiet..



12.05

Nu har Danne, Micke, Mamma och jag varit på systers skolavslutning! :) Var väl inte skitkul direkt kanske, men ändå. Kul att se när hon fick betygen! :) Dagen började bra iaf. Haha, duscha med Danne sen fixade vi oss och åkte till Norrsätra :) Jag och Danne gav en ros till syster också. Hihi, Nu blire plocka ihop lite, sen äta tårta :D Mumsfillibabba! I like it! :) Hihi. Sen ska jag mysa med Danne! :) Massa mys! Jag älskar dig ♥



Äntligen var det klart! :) Happy day.



17.48

Äntligen! Var till skolan och lämnade alla böcker och skåpnyckeln idag! Nu slipper jag skolan ett år och det ska bli såå skönt kan ja säga, men jobbigt som fan..
Sen åkte jag och älskling till stan, sen hem till honom! :) Sen åkte vi tillbaka till stan och köpte present till syster som går ut imorgon.. Stoora tjejen nu :D Hihi, Jag och älskling ska dit och kolla när hon får sina "underbara" betyg :) För er som undrar så är jag och Daniel tillsammans igen. Vi bestämde oss för att göra ett sista försök och jag hoppas verkligen det funkar denna gång! :) Nu ska vi lägga oss och vila för jag är helt slut som människa efter denna dag med typ två timmars sömn! Sen ska vi bada, se på film och bara myysa :) Hihi ♥



Yaeh, what a great night..



08.28

Försov mig och hur kul är det på en skala? Sovit typ två timmar inatt. Slutade med att jag testa lade mig i soffan både med mamma och min egen, men icke då. Det var helt omöjligt! Vet inte vad det är för fel..
Somnade iaf till slut ett litet tag innan klockan väckte mig. Nu ska jag springa in i duschen, försöka piggna på mig och fräscha till mig! :) Ska först till skolan och lämna böcker och nyklar, sen blir det träffa Danne :) Kanske sova middag när jag kommer hem? Känns inte som om jag kommer vara människa idag! Behöver min sömn..



A whole day in Gävle..



21.39


Imorgon ska jag till skolan fram och tillbaka.. Lämna böcker och nyklarna till mitt skåp! Ska bli så skönt att slippa skolan ett bra tag.. Tar nya tag senare och hoppas på att jag är lite starkare då, men himla jobbigt kommer det bli och det är jag beredd på. Kommer verkligen inte klara detta själv, men jag hoppas verkligen på att det löser sig! :) 
Efter skolan ska jag till stan och shoppa upp lite pengar. Känner att jag behöver spendera lite nu! Var ett tag sedan... Blir nog stan i Gävle en sväng för att se om det finns någonting som tilltalar mig där. Skulle vilja ha en ny klänning så vi får se hur det blir! :) Idag köpte jag bara Maybelline Dream matte mouse för 109:- och nya hela tights för 149:- Behövde verkligen införskaffa mig ett par nya hela tights för alla mina är trasiga! Förstår inte vad jag gör med dem? Och Dream matte mousen bara älskar jag! Can´t live without it! :)
Förhoppningsvis blir det äta middag ute på stan i Gävle med efter jag sprungit där lite! :) Ska bli en mysdag!
Nää, nu ska jag så på film! :) 
 
I realy miss you baby! <3



Helt onödigt om jag får säga det själv..



18.10


Var ju som sagt till polisen idag i Gävle.. Mötet var över på 5 minuter och jag skulle bara skriva på ett papper.. Hur onödigt och irriterande är det inte? Fick åka ända till Gävle för det lilla när jag själv bor i Sandviken. Vad tänker dem med? Hade väl ändå kunnat skickat över detta lilla papper med typ fem rader på till Sandviken så jag kunde skriva på det här ist.
Bara för man var på fel plats vid fel tillfälle! Åhh, vad jag blir less! :) Var planerat att jag skulle träffa Danne idag, och hur glad som helst blev jag för det, men det blev inte som planerat eftersom jag inte fick tag i honom. När jag kom hem fick jag se något helt oväntat och jag förstår inte riktigt.. Men det kanske är meningen att man inte ska göra det. Hur som helst så är det som det är.



Sakta men säkert kommer tårarna..



10.06

Lyssnde på en låt nu på morgonen som bara fastnade! Den är verklighetsbaserad och videon handlar om en tjej som inte får träffa sin pojkvän för hennes pappa. Pappan skickar ut honom och strax efter blir han överkörd av en lastbil och tjejen ser det. Varför hon säger "I saw you" på slutet är just för att hon såg sin pojkvän bli överkörd. Tanken slog mig att tänk, om det hade varit min pojkvän? Jag skulle verkligen inte vara lika stark som hon var! Usch, tårarna början nästan komma bara jag tänker på det. Kolla själva på videon så förstår ni! :)


 

En otroligt bra film som är verklighetsbaserad är Aurore. Tycker alla borde se den för den är verkligen så hemsk och man tycker synd om den lilla flickan! Mer tänker jag inte avslöja utan ni får titta på den själva :) Tårarna bara rinner i slutet! Man får verkligen en annan syn på verkligheten och hur vissa människor egentligen har det!   
Tanken slog mig att man ska nog vara glad för det man har, iaf jag, och inte deppa ihop för minsta lilla utan se positivt för det finns dem som har det så mycket värre! Live for the moment, man vet aldrig när det tar slut.
 


Nej, nu börjar vi om från början..


01.09

Nu har jag raderat alla gamla inlägg som ändå inte var särskillt intressanta. Så nu tar jag nya tag med bloggen och med livet helt enkelt. Där lät det ungefär som om jag lever för bloggen men så är inte fallet. Jag lever för barnet i min mage och min underbara vänner! :) Jag och Daniel väntar barn och det beräknas komma 25 November, men datumet är inte riktigt fatställt, med tanke på att vi inte varit på riktiga ultraljudet än, men det ska vi i slutet av månaden! :) Var på kontroll på Gävle sjukhus och där fick vi en liten ultraljudsbild som var helt fantastisk! Bebis mådde bara bra, och så länge ungen mår bra gör jag också det! Var underbart att se dina hjärtslag :)

ultraljudsbild bebis




RSS 2.0