Tråkigt..



Nu tänker jag byta msn, blogg, bdb och allting! Är så himla less nu så det tänker jag göra.. Jobbigt, men det får ta den tid det tar.. Blir dem närmsta vännerna och familjen som får de nya...
Förstår inte hur folk orkar förstöra så man måste byta.. Skaffa er ett liv säger jag bara!!



Underbara drömmar :)



10.40


Inatt drömde jag att jag idag skulle åka ner på stan när jag vaknat.. Göra av med 2.000:- ta en fika och sen göra av med yttligare 3.000:-
Vilka underbara drömmar man har ibland :) Haha, när kontot är tomt dessutom! Så himla shoppingsugen! :)
Har nyss badat så nu ska jag fixa mig och sen kanske det blir en sväng ner på stan ändå för att kolla om det finns nå kul :) Liite pengar kan man gott skrapa ihop.. Klev upp vid tio idag :) 
Ska väl städa ihop lite på rummet och fixa också.. Är ju faktiskt fredag och vi får besök på måndag :)
Funderar på att åka och sola och bada idag så vi får se hur det blir med den saken.. Skulle vara skönt med ett kvällsdopp lite senare :)




Egentligen.. Du är en underbar person! <3



Ingen vet vem jag pratar om, men du får mig att må helt underbart! <33
Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till..
Jag vet inte varför.. :/
Första gången jag såg dig kände jag att det var dig jag ville komma nära, men trodde aldrig att det skulle hända..
Men det har det. Det känns som en dröm, för varje gång jag ser dig känns de som allting stannar till..
Du får mig att le och jag är så glad att jag fått träffa dig <33
Du är verkligen en underbar person som förtjänar allt de bästa!
   ♥



Äntligen fri från syster en helg :) Hihi



18.20

Nu har äntligen syster åkt till Härnösand.. Skönt att vara från henne ett tag :) Hihi, Kom precis hem från Gävle nu för vi släppte av henne vid tåget :) Åt på donken och i sista sekunden kom vi på att jag hade ju hennes biljett.. Haha, Vågade inte kliva på tåget och lämna den för då kanske jag hade åkt med, eftersom det var en minut tills det skulle åka och jag visste inte var hon satt.. Men men.. Syster kom på det också och kom ut och hämtade den som tur är :)
Nu har jag nyss duschat.. Ska nog klä på mig och sätta mig på altan och äta glass eller något :) Har inte så mycket annat för mig.. Får se hur det blir ikväll om jag går ut då eller inte :) Det visar sig helt enkelt!
Äntligen har solen kommit och tittar fram. Hihi, hoppas det blir lika fint nästa vecka så man kan vara i stugan och bada och sola och bli lite mer brun :) Micke ska ju köpa stuga, och får nyklarna på måndag har jag för mig :) Ska bli kul!



Tog en promenad ner på stan med mamma!



16.54

Idag vid tolv gick jag och mamma på en promenad ner till stan.. Var väldigt jobbigt kan jag lova och svetten bara rann när man kom fram. Fräscht :) Haha,
Gick på möte klockan ett och det gick väl hur bra som helst tycker jag :) Vill bara inte att dem ska vara så himla sega utan skynda på lite, men det kan dem tydligen inte :)
Mötte Micke på stan för han skulle på nå möte två, så vi åkte med honom hem för att slippa gå och betala bussen :)
Idag är jag jättesugen på att bada, men ska nog inte göra de.. Ingen som vill för alla är badkrukor.. Inge kul att bada själv :( Måste ju passa på nu när sommaren snart är slut, men det ska jag göra :) I helgen blir det nog bada hela helgen :) Hihi, om vädret tillåter det!
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig med smink och sånt sen äta middag :) Ikväll blir det nog utgång :)

Var föresten till ica maxi igårkväll vid tio och köpte foundation och mouse.. Blev 267:- Så jag ska tamefan sluta sminka mig! Haha :) Så jäkla dyrt.. Men det fick Carro och jag av pappa så tack för de :)




Sjukt bra låt :)






·Sjukt bra låt och ni måste lyssna på den :) Fick den av syster som har hur många låtar som helst  på datorn!
Sitter och tänker på allt möjligt just nu.. På det dumma jag kanske gjort.. Eller är det inte dumt? Jag ångrar ingenting, men får dåligt samvete..
Jag tycker iaf det var underbart och jag mådde hur bra som helst.. Längtat efter detta och nu blev tankarna mycket.. Kan inte sluta tänka på dig ♥




Hedåsen och åt glass :) Tänker på dig..



20.50

Idag blev det hedåsen och köpte glass.. Otroligt varmt och dem flesta badade.. Är det lika varmt imorgon ska jag bada då :) Blev Tacos till middag idag igen.. Eller Fajitas, men det är ju nästan samma sak :) Hihi, Proppis blev jag kan jag lova! Vilade lite efter maten och nu sitter jag här igen :)
Tänker så det knakar.. Kan inte sluta tänka på dig.. Men vad gör de? :) Blir bara glad av att tänka på dig och ditt underbara leende ändå :) Du är så otroligt sööt och som jag längtat flera månader! ♥
Pratade med min älskade pappa idag också :) Fick lite pengar Carro och jag så imorgon blir det Valbo och köpa massa smink.. Helt slut nu :/ Ska även titta på massa hårprodukter jag vill ha :) Så tjock och slitet mitt hår.. Vet inte vad jag ska göra med de.. Vill klippa mig men vet inte hur så det tål att tänkas på! Kanske syster kan hjälpa mig med lite förslag senare :) Ikväll blir jag nog hemma och ser på film och tar det lugnt, med tanke på att jag varit ute på äventyr sen i Torsdags nu tror jag det blir :) Hihi

Sötnöt




Inte kunnat skrivit på ett tag :/



11.08

Kom hem vid tio idag och efter det har jag bara hunnit duscha och sånt :) Har inte kunnat skrivit på ett tag för jag har inte varit hemma så mycket..
Igår var jag iaf till Gävle fram och tillbaka med Matte, Tobbe, och Åsa för Matte skulle köpa en mp3 eller 4 tror jag ^^ .. Stannade och åt först på Aga, sen for vi vidare.. Efter det åkte jag hem och duschade och sånt och sen gick vi till Micke och åt tacos för att träffa Emmi och Danne :) Det var trevligt för det är inte ofta man ser Emmi.
På kvällen bar det av med mer tokigheter som jag aldrig kommer glömma :) Hehe, Sjukt kul var det iaf!
I fredags blev det också tokigheter :) Men kul hade jag!

Idag blir det nog bilbingo i Högbo sen får vi se vad som händer! :)  ♥


Baby, du gör mig glad! ♥ Väger ungefär 700 gram nu :) Börjar bli stor flicka ^^ Hihi ♥



RSS 2.0